OTVORENO O SVEMU

Anne Hathaway bez zadrške: 'Postoji tendencija da se trudnoća i rođenje djece prikažu u pozitivnom svjetlu, ali znam iz vlastitog iskustva da to nije tako'

24.03.2022 u 06:31

Bionic
Reading

U jednom od rijetkih intervjua kada otvoreno govori o svojoj dobro čuvanoj privatnosti, britanska glumica s istaknutom karijerom u Hollywoodu dala je mali uvid u svoj zatvoreni svijet. Progovorila je o teškim periodima života, majčinstvu i teškim trudnoćama, te otkrila planira li još jedno dijete

Istaknuta filmska, televizijska, a odnedavno i kazališna glumica Anne Hathaway pojavila se kao glavno lice na naslovnici novog broja magazina WSJ u izdanju Wall Street Journala, u kojem je osim svojim fantastičnim izgledom oduševila otvorenim razgovorom o ne tako bajnim životnim trenucima, ali i onima koji je neizmjerno raduju.

Slavna oskarovka osobito je emotivna bila govoreći o majčinstvu. Ponosna je mama dva dječaka, šestogodišnjeg Jonathana te dvogodišnjeg Jacka, koje je dobila sa suprugom Adamom Shulmanom.

'Nisam se osjećala potpuno prizemljeno i potpuno sve dok nisam postala mama. Nije da mi je nedostajao integritet, ali sam ovako dobila osjećaj ispunjenosti na svakoj razini’, rekla je Hathaway, ali i istaknula da njezin put do majčinstva nije bio tako bajan kao sam odgoj dva dječaka.

  • +2
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako je ranije dala naslutiti da joj trudnoće nisu bile lake, sada je jasno kazala: ‘Postoji tendencija da se trudnoća i rođenje djece prikažu u jednom svjetlu, kao da je sve to pozitivno. Ali znam iz vlastitog iskustva - puno je kompliciranije od toga. Kada saznate da vašu bol dijele i drugi, pomislite da je to korisna informacija, osjećate da niste izolirani u svojoj boli.'

Naglasila je, osim toga, da u boli i naporu nema ništa sramotno te uputila apel svim mladim majkama ili onima koje to tek trebaju postati da glasno govore o svemu što im je teško.

Pritom je kazala da istinski želi dobiti i treće dijete te da tako razmišlja i njezin suprug, ali stvari nisu uvijek tako jednostavne.

Majčinska uloga upotpunila je njezino ionako bogato životno i poslovno iskustvo. U glumačkom smislu ostvarila se na gotovo svim poljima, a sada kreće u osvajanje Broadwaya.

Za svoje sinove želi sve najbolje, a posebno je zaštitnički nastrojena po pitanju njihove budućnosti. Objašnjava da im želi pružiti divno i nezaboravno djetinjstvo.

‘Osobno sam znala da ću biti glumica još u jako ranoj dobi, ali svoje sinove nadahnjujem da ostanu djeca dokle god to zapravo jesu, a onda će sami odabrati u kojem smjeru žele dalje’, rekla je pa zaključila: ‘Da postanete profesionalni glumac, imate cijeli život, a samo jedanput u životu ste dijete. Stoga svoju djecu potičem da idu u školu, uče, uživaju u igri i čitanju.'

  • +4
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia