pristala se pojaviti

[ANKETA] Bivša predsjednica pokazala kako se snašla kao glumica u seriji 'Dar Mar'

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Već se neko vrijeme priča kako je Kolinda Grabar-Kitarović dobila gostujuću ulogu u popularnoj humorističnoj drami koja se prikazuje na Novoj TV, a u srijedu navečer gledatelji su imali priliku vidjeti kako je odglumila ulogu - predsjednice

Kolinda Grabar-Kitarović nakratko je 'vratila' svoj mandat, ali naravno samo za potrebe sudjelovanja u seriji 'Dar Mar'. Kako je ranije izjavila, očekivala je da će snimanje dulje trajati, no brzo je to odradila. 'Bilo mi je super moram reći. Malo sam se iznenadila kad sam dobila poziv. Nisam puno razmišljala jer mislim da u životu treba prihvatiti svaki izazov, sve što se nudi. Iskreno došla sam se zabaviti malo ovdje', izjavila je nedavno za IN Magazin Nove TV.

Ispričala je kako joj je bilo naučiti tekst. 'Moram reći da sam ga malo više improvizirala svaki put, nisam od riječi do riječi jer ja ne mogu naučiti od riječi do riječi. To jest bio najveći izazov i naravno nekako osloboditi se i biti prirodan pred kamerama jer uvijek kad vidite kameru, svi se malo odrvenimo i svi smo malo, malo više neprirodni', priznala je bivša predsjednica.

  • +2

Kolinda Grabar-Kitarović u seriji 'Dar Mar'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Obožavateljima serije poznato je da se radnja u ovoj seriji odvija u 2019. godini, godini kada je Grabar-Kitarović bila predsjednica države. Njezina uloga povezana je s likom djevojčice Linde Grob koju glumi Mia Mikulec. Dobila je ulogu školarke koja se silno želi baviti politikom i želi biti predsjednica Republike Hrvatske, a uzor joj je upravo predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Kći dizajnerice interijera Mirjane Mikulec bila je ispričala svoje iskustvo sa snimanja. 'Predsjednica jako dobro i jako lijepo glumi, bilo je prefora s njom. Prvo sam se onako sramila, pa sam imala scenu da sam morala plakati, ali kako sam bila tako uzbuđena, nisu mi suze uopće mogle ići. Bila sam toliko uzbuđena mislila sam, a što ću sad napravit. Toliko mi je smijeh bio na licu, nije mogao se spustiti dolje', izjavila je djevojčica.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!