atraktivan nastup

Fabijan Pavao Medvešek ponovo oduševio novom trasformacijom u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' i pokazao zašto je jedan od najvećih favorita

01.11.2020 u 20:48

Bionic
Reading

Nakon sjajne transformacije u rockera Jon Bon Jovija u prošlotjednoj emisiji, ovosezonski favorit, ovog puta je emisiju otvorio 'uskočivši' u laganu odjeću i pjevajući 'Don't Start Now' poput atraktivne britanske pjevačice Dua Lipa. Do sad je publiku osvojio preobrazbama u Freddieja Mercuryja, Beyonce, Claudiu Beni, a gledatelji ga trenutno mogu pratiti i u seriji 'Dar Mar' na Novoj TV

'Dobio sam priliku stvarno raditi jednu pjesmu koja je zahtjevna i plesno i pjevno, ja volim takve izazove. Možda ne volim baš štikle i koreografiju, ali…', rekao je uoči nastupa Fabijan Pavao i oduševio žiri svojom najatraktivnijom transformacijom do sada.

'Bilo je izuzetno zabavno. Barataš pozornicom i ovom i kazališnom', rekao je svom kolegi Igor Mešin. Indira Levak je mladom glumcu ispričala kako je gledala taj nastup Due Lipe koji je bio na MTV Awardu i apsolutno je identičan. 'Samo što se Dua Lipa malo popiknula, a ti nisi, tako da vodiš 1:0', dometnula je pjevačica.

'Vidljivo je da pristupaš vrlo odlučno i predano svakom zadatku', kratko je komentirala je Nives Celzijus. 'Prepoznao sam u tebi senzualnost i Dua Lipa je negdje duboko u tebi, a to smo večeras vidjeli', kazao mu je Goran Navojec.

Mladi glumac nedavno je za tportal izjavio kako je pratio show 'Tvoje lice zvuči poznato' od prve sezone zamišljao kako bi mu bilo da je u emisiji. U showu mu je najteže padalo rano buđenje i mirno sjedenje na stolcu za šminkanje. 'Sve ostalo mi je bilo predobro i prezabavno, samo da se snimalo koji sat kasnije, a ne u 5 sati ujutro', rekao je Fabijan Pavao Medvešek.

Izvor: Društvene mreže