podijelila zanimljivu crticu

Anja Alavanja Romac boravila u Dalmaciji i zaključila: 'Split spoji što korona razdvoji'

05.10.2020 u 11:12

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica gledatelje jednom tjedno upoznaje s različitim temama iz područja zdravlja. Proteklog vikenda spustila se do mora, a dolazak u Splitu inspirirao ju je da napiše nešto simpatično o boravku u tom gradu

'Paris is always a good idea.. nekad bilo, danas se spominjalo. Čini se da Split u vrijeme korone postaje europski grad ljubavi. Iznenadio me veliki broj mladih parova po restoranima i kafićima, koji pričaju na engleskom. Pa mi je konobarica objasnila da smo 'sweetheart country', zemlja u kojoj se, zbog lakše procedure, nalaze parovi razlicitih nacionalnosti odvojeni zbog korone. Eto, Split spoji što korona razdvoji. Nadam se da će od internacionalaca profitirati i ugostitelji, jer znamo da se ne živi samo od ljubavi', napisala je Anja Alavanja Romac na Instagramu.

Osim u sretnom braku i majčinstvu lijepa voditeljica kaže kako uživa u svom poslu. Gledatelji je mogu pratiti u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' na Novoj TV, a nedavno je izjavila da se daje sto posto u teme koje obrađuju te da mnoge recepte iz rubrike 'Mala škola juha, namaza i umaka' su oni koje privatno radi svojoj obitelji.

Izvor: Društvene mreže

Anja koju smo upoznali u prvom hrvatskom reality showu ‘Story Super Nova', uspješno usklađuje i druge obaveze. Ove godine je upisala njemački jezik, ide na mentalni trening, povremeno u školu govorništva, dva puta na tjedan vježba i povremeno igra tenis. Ljeto je provela s obitelji u svojoj morskoj oazi u Murteru. Prije godišnjeg morala je mirovati jer je slomila koljeno igrajući tenis, zbog čega je završila na operacijskom stolu Traumatološke bolnice u Zagrebu.