nije joj dosta

Anja Alavanja ponovo je uskočila u kupaći kostim te uživa u suncu i moru

29.09.2021 u 15:29

Bionic
Reading

Voditeljica ne krije sreću što je provela prvo ljeto sa svojim najmlađim sinom. No kako stvari stoje, od toplog vremena i morskog kraja se ne želi oprostiti tako lako pa je ovih dana krenula put Dalmacije odakle se javila svojim pratiteljima

Tjedan dana nakon vječanja s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljencem, Anja Alavanja i njihov sin Dan otputovali su na medeni mjesec, a umjesto egzotičnih destinacija odabrali su Rim. Nije joj dugo trebalo da se opet otisne na putovanje. Kako je naznačila na najnovijim fotografijama, trenutno boravi u Splitu.

Voditeljica emisije 'Zdravo je znati' na HTV-u, onima koji je prate na Instagramu pokazala je kako gušta na suncu kraj bazena u dvodijelnom crnom bikiniju pokazujući svoju super liniju pet mjeseci od poroda. Uz to je pokazala i fotografije i novu epizodu uz simpatičan opis nastale u večernjem izlasku s najmlađim sinom kada je malenog dala 'na čuvanje' konobaru restorana u kojem je bila.

Podsjetimo, prošla godina joj je bilo vrlo uzbudljiva. Početkom godine razvela se od ekonomista, agronoma i gitarista Željka Romca, s kojim ima sinove Jakova i Ivora, a kasnije se zaljubila u Vedrana Viljevca te najesen doznala da očekuje treću bebu.

SRETNA GODINa

Baby boom: Neke su nas trudnoće slavnih dama ove godine iznenadile, a rođenje ovih beba dugo se iščekivalo

Pogledaj galeriju