NIJE JOJ LAKO

Anja Alavanja pokazala kakve joj muke u kući priređuje najmlađi sinčić

23.06.2022 u 20:57

Bionic
Reading

Novinarka i urednica Anja Alavanja vratila se s godišnjeg odmora na kojem je bila sama sa suprugom te ju je sinčić Dan vrlo brzo vratio u realnost. Evo kakve brige nestašni jednogodišnjak zadaje slavnoj mami

Nakon bajkovitog putovanja Sicilijom, kada je nakon godinu i tri mjeseca po prvi puta otputovala sama sa suprugom, a djecu ostavila bakama na čuvanje, Anja Alavanja pokazala je kako izgleda njezina svakodnevica. Najveće muke trenutno joj zadaje jednogodišnji sin Dan, kojeg je dobila s drugim suprugom Vedranom Viljevcem.

Fotografija koja je osvanula na Instagram story objavi naše poznate televizijske novinarke, mnoge je nasmijala, a mame koje se nalaze u sličnim situacijama utješila da je svima jednako.

Naime, maleni Dan odlučio je u perilicu rublja ubaciti tablet, a Anja je sve primijetila na vrijeme, prije nego je uređaj krenuo raditi.

Osim simpatičnog i živahnog Dana, Alavanja iz braka sa Željkom Romcem ima dva sina, Ivora i Jakova.

O majčinstvu lijepa plavuša otvoreno govori putem svojih profila na društvenim mrežama, a povodom Majčinog dana poručila je: 'Otkriješ snagu koju nisi znala da imaš, otkriješ strahove za koje nisi imala pojma da ti mogu pasti na pamet. Otkriješ da možeš hodati i dojiti, da možeš raditi s tri sata sna'.