UŽIVANJE U DVOJE

Đir po Siciliji sa suprugom: Anja Alavanja na zasluženom odmoru bez djece

17.06.2022 u 20:17

Bionic
Reading

Novinarka i urednica Anja Alavanja prije nekoliko je dana spakirala kofere te se uputila na putovanje iz snova sa svojim suprugom Vedranom Viljevcem, a ovoga puta na odmoru im se nije pridružio njihov jednogodišnji sinčić Dan, kao ni Anjina djeca iz prvog braka

Trenuci samo za njih- tako bi se najlakše mogao opisati odmor u Italiji domaće novinarke i urednice Anje Alavanje i njezina supruga Vedrana Viljevca. Supružnici su se prije nekoliko dana uputili na Siciliju, gdje su iznajmili automobil i spontano odlučili istražiti šaroliku i interesantnu talijansku pokrajinu.

Njihova prva stanica bio je Palermo odakle je i pala prva objava na Instagramu. 'Soloooo smo, prvi put u zadnjih godinu i tri mjeseca. Baku smo zvali samo 5-6 puta', napisala je simpatična televizijska novinarka ispod objave na kojoj pozira na suprugovim leđima.

Jutro nakon Anja i Vedran zaputili su se istražiti popularne pješčane plaže Palerma gdje ih je jedna stvar posebno iznenadila.

'Iskrcavanje na Siciliju…Plaža Palerma, pješčana, duga i prilično čisto. Ali bez brojnih kafića, beach barova i restorana, što je nama prilično neobično. A mi ni termosice ni pljoske', objasnila je tada svojim brojnim pratiteljima Anja koja je pozirala u kupaćem kostimu i ponovno oduševila sjajnom figurom nakon poroda trećeg sina Dana.

Potom su zaljubljeni golupčići stigli u gradić Cefalu u kojem im je ipak nedostajalo malo više zabave.

'Simpatičan gradić s uskim ulicama punim butika i slastičarnica. Kad postane vruće, samo se spustite na prekrasnu pješčanu plažu u samom centru. Navečer kao da si u Baškoj Vodi, večera, kuglica sladoleda i spavanac. Premrtvo za nas mlade. Zato, natrag u naš rent a car i pičimo dalje', napisala je dok je pozirala u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu. Ni ovoga puta nije nedostajalo komentara na račun izgleda te su se redale pohvale.