nova crtica iz života

Anja Alavanja najavila povratak u Zagreb i otkrila što je čeka kada se vrati kući: 'Sine, ne brini, nećeš kasniti'

13.01.2022 u 20:38

Bionic
Reading

Zagrebačku zimu voditeljica Anja Alavanja nakratko je zamijenila suncem okupanim Dubaijem. Nakon nekoliko dana uživanja u odmoru sa suprugom Vedranom Viljevcem i njihovim devetomjesečnim sinčićem Danom, sada je došlo vrijeme za povratak, a Anja je brojne pratitelje nasmijala objavom o 'povratku u stvarnost'

'Bye, bye Dubai… teška srca spremam ljetnu odjeću za neke bolje dane, usisavam pijesak koji će još danima ispadati, a prije Jakovljeve jutarnje školske šihte skidam led s auta. Pa uvijek isti scenarij; joooj, opet nemam strugalicu za led, daj omot cd-a…pa ni njih više u autu nema…bit će dobra zdravstvena, bar je čvrsta…Sine, ne brini, nećeš kasniti,' duhovito je napisala Anja Alavanja na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj pozira na pješčanoj plaži, odjevena u bijelu kratku haljinicu i s Burj Al Arabom u pozadini.

Naime, prve dane nove godine Anja Alavanja provela je u toplijim krajevima, točnije u Dubaiju, a ondje je u odmoru prepunom doživljaja uživala u društvu supruga Vedrana Viljevca i devetomjesečnog sinčića Dana. Tijekom boravka u Dubaiju Anja je svoje brojne pratitelje i prijatelje zabavljala i nasmijavala zanimljivim događajima koji su obilježili njihovo putovanje.

Nakon uživanja u suncu, pijesku, toplom vremenu, ali i, kako kaže, poprilično skupoj kavi, sada je došao trenutak za povratak. U hladnom Zagrebu očekuju ih neke nove, ništa manje uzbudljive avanture.

Podsjetimo, nakon propalog braka sa Željkom Romcem, s kojim je dobila sinove Jakova i Ivora, Anja Alavanja sreću je pronašla s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem, s kojim je dobila trećeg sina, sada devetomjesečnog Dana.

  • +3
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL