NE ODUSTAJE

Angelina Jolie optužila Brada Pitta da se ponaša kao razmaženo derište

11.07.2023 u 15:43

Bionic
Reading

Već pet godina traje duga i naporna brakorazvodna parnica Angeline Jolie i Brada Pitta, u kojem svakih nekoliko mjeseci iznose nove optužbe jedno na račun drugoga, a u svemu zapravo prednjači holivudska ljepotica koja je zapravo i podnijela zahtjev za razvod

Kao da mu nije dosta optužbi bivše supruge, 59-godišnji Brad Pitt sada se mora suočiti s novima. Angelina Jolie je putem odvjetnika nadodala nove papire u već podeblji sudski spis u kojima nimalo ne štedi holivudskog zavodnika.

Glumica je rekla kako se ponaša kao razmaženo derište, a sve je dodatno podebljala rekavši kako se cijelo vrijeme bogatio na račun Château Miravala, francuskog vinograda kojeg je kupio s njom u danima kada je njihova ljubav bila na vrhuncu. Te 2008. godine uložili su 28 milijuna dolara kako bi postali vlasnici dvorca i vinograda u srcu Provanse.

  • +10
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: James Moy / PA Images / Profimedia

Ugovorima su se osigurali da u proizvodnji vina imaju jednaki udjel, kada je o prihodima riječ, a Angelina je sada optužila Pitta da je trošio nemilice milijune na svoje privatne užitke, u koje spada renoviranje bazena, ali i izgradnja studija za snimanje.

DVOJE NEDOSTAJE

Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta snimljena u zajedničkom izlasku

Pogledaj galeriju

Angelina je inače svoj udio u Château Miravalu prodala 2021. ruskom tajkunu, zadavši time najteži udarac bivšom suprugu koji je, kako se navodi u novoj tužbi, navelo Pitta da povlači nesmotrene poteze. Glumčevi su potezi nazvani djetinjastim, a Angelina Jolie je išla toliko daleko da je napisala kako se radi o očiglednom 'otimanju novca' iz vinarije.

  • +8
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Njezini odvjetnici osporili su Pittovo samoproglašavanje vinarom, a umjesto toga ustvrdili su da on 'trguje iluzijama, a ne zemljom i grožđem'.