snima novi film

Formula 1 upravo je postala još zanimljivija, a sve zbog Brada Pitta

09.07.2023 u 13:56

  • +10

Brad Pitt

Izvor: Profimedia / Autor: James Moy / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Brad Pitt ima novi glumački projekt, a cijela ideja oduševit će ljubitelje formule. Oni koji rado putuju u različite dijelove Europe kako bi gledali utrke rado će i pogledati film koji je već krenuo sa snimanjem, i to na pravoj utrci

Poznati miljenik i Hollywooda i žena u zadnje se vrijeme voli baviti vinogradima, a njegova vina osvojila su i neke značajne nagrade. Osim vinogradarstvu, pažnju mu privlači i nova djevojka Ines De Ramon s kojom provodi puno vremena, a šuška se da par planira ljeto provesti u Europi. Brad Pitt već je stigao u London, ali ovaj put iz poslovnih razloga.

Kako prenosi CNN, sada je Brad Pitt krenuo u novi glumački projekt. Riječ je o dugometražnom filmu o Formuli 1. Film se radi u suradnji s F1, a Pitt glumi bivšeg vozača koji se vraća sportu nakon stanke.

Ekipa se okupila u Silverstoneu, gdje se danas održava Velika nagrada Velike Britanije. Mjesto je to posebnog značenja za Formulu 1 jer je to prva staza koja je ikada ugostila utrku F1 1950. godine. Izmišljeni tim čak će imati svoj vlastiti pit-stop na stazi, a snimanje bi se trebalo održati usred ovog vikenda tijekom trajanje zbiljske utrke.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Dok će Pitt biti sam na stazi za vrijeme snimanja, vjeruje se da će se koristiti računalno generirane slike kako bi izgledalo kao da se zbilja natječe.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju