Big Brother 2018

Anezi se trudi svim silama: Hoće li joj uspjeti zavesti Luku?

01.02.2018 u 14:39

Bionic
Reading

Nakon što su prve dane kandidati ovogodišnjeg Big Brothera proveli u razmiricama i svađama, došlo je vrijeme za nove zadatke, u kojima će neki pokazati i svoje pravo lice. Kako bi osvojili zlatnu propusnicu, čak dvoje kandidata odabralo je zadatak 'najveći zavodnik', a tko će ju osvojiti, tek će se vidjeti

U Big Brotheru nikada dosadno. Nakon što su se već odvile prve svađe i razmirice, došlo je vrijeme i za nove teme. Kako mnogi kažu, najgore je kada te netko pobjedi vlastitim oružjem, a upravo bi se to uskoro moglo dogoditi i najvećem zavodniku u Kući - Luki Roku Medunoviću.

Luka Anezi: 'Imaš lijepe oči' | 3. Dan | BB Hrvatska 2018 Autor: Youtube

Budući da je da dobije zlatnu propusnicu odabrao zadatak 'najveći zavodnik', Luka se odmah 'bacio' u akciju i pokušao zavesti Renatu, koja mu se ionako sviđa. No, nije odolio ni Anezi, odnosno Aleni Nezirević, koja, isto tako, nije ravnodušna prema njemu.

Da sve bude još zanimljivije, Anezi je isto tako za svoj zadatak odabrala 'najveću zavodnicu', a njezina meta je upravo Luka. Odmah po izlasku iz ispovjedaonice prišla je Luki, koji je ležao na kauču i počela ga zavodljivo gledati i maziti, a u jednom trenutku se činilo kao da će se između njih nešto dogoditi. Na njezinu žalost, Luka nije poduzeo apsolutno ništa, no svako toliko joj je ipak udijelio pokoji kompliment, poput onog da ne treba nositi preširoke trenirke jer ima tijelo koje treba pokazivati.

  • +17
Big Brother kandidati Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

Iako je Anezi sve predstavila kao dio svog zadatka, kasnije je otkrila Bojanu da joj zapravo nije teško palo zavoditi Luku. Kako će se cijela situacija odviti, te hoće li se Luka s Renate 'prebaciti' na Anezi, doznati će se uskoro.