ZABAVNO DRUŽENJE

Anegdota sa snimanja: Pogledajte što je Indiru Levak i Matiju Vujicu nasmijalo do suza

27.04.2018 u 14:10

Bionic
Reading

Da s njom nikada nije dosadno, znaju svi koji su barem jednom bili u društvu energične pjevačice Indira Levak. Vedra, nasmijana i uvijek spremna na šalu, Indira je ovih dana uspjela zabaviti i poznatu dizajnericu Matiju Vuicu

Iako ih rijetko viđamo skupa, modna dizajnerica Matija Vuica i pjevačica Indira Levak u četvrtak su provele jedno vrlo ugodno i kvalitetno druženje prilikom kojeg su se obje nasmijale do suza.

Naime, zajedno su sudjelovale na istom snimanju, kada je jedan od kadrova uključivao njihov hod prema kameri. Budući da je visinska razlika između dvije dame bila poprilično velika, kamerman i režiserka objasnili su Indiri kako se mora sagnuti.

U tom trenutnu uslijedila je prava komedija, a sve je videom zabilježila njezina glasnogovornica Ines Preindl.

'Umireeeem. Na snimanjima je često vrlo zabavno.. Pogotovo kad morate, na primjer hodati u polučučnju zbog razlike u visini...i još imate PR-cu koja umire od smijeha i uživa snimati vas kako se mučite biti ozbiljni', napisala je Indira ispod videa koji je pogledalo i nasmijalo gotovo 20 tisuća ljudi.

O svemu se oglasila i uspješna dizajnerica koja je situaciju opisala ovako: 'Evo tako izgleda snimanje s Indirom Levak, pa umjesto 5 min traje sat..ali valja svaka minuta.'