SVE JE IZA NJEGA

Andrea Bocelli se oporavio od koronavirusa: S 25 godina mlađom suprugom u šetnji

29.05.2020 u 13:52

Bionic
Reading

Čuveni talijanski tenor, tekstopisac i producent je prije nekoliko dana otkrio kako su on i njegova obitelj u ožujku oboljeli od COVIDa-19. Pojasnio je kako su simptomi kod njih bili tek blago povišena tjelesna temperatura. Sada je prvi put nakon tog priznanja slavni 61-godišnjak fotografiran u javnosti i to u nebičnom izdanju

'Supruga Veronica, djeca i ja preboljeli smo korona virus. Hvatala me groznica, ali nisam imao nikakvih ozbiljnih simptoma', ispričao je talijanski tenor pred bolnicom u Pisi gdje je stigao kako bi donirao krv radi istraživanja mogućeg tretmana krvnom plazmom osoba oboljelih od bolesti COVID-19, prenijela je talijanska agencija ANSA. Izjavio je da su njegova supruga i dvoje djece također bili zaraženi koronavirusom no nitko se u njihovoj obitelji nije ozbiljno razbolio. Pojasnio je kako su simptomi kod njih bili tek blago povišena tjelesna temperatura.

Bocellija su sa 36-godišnjom suprugom 'ulovili' na ulicama Forte dei Marmija, a dobro raspoloženi slavni tenor očito se posve oporavio od bolesti koja još uvijek hara svijetom.

Na Uskrs 12. travnja Bocelli je održao posebni koncert u praznoj milanskoj katedrali Duomo. Taj je njegov nastup imao za cilj potaknuti nadu u Milanu, gradu kojega je pandemija koronavirusa teško pogodila. 'Počašćen sam i sretan što su me grad i katedrala pozvali. Vjerujem u snagu molitve, vjerujem u Uskrs, univerzalni simbol ponovnog rođenja koji svi, i vjernici i oni koji to nisu, sada trebaju', rekao je tada. Nnogi nisu ni slutili da je tada nastupio mjesec dana nakon dijagnoze.