vratolomija

Ana Majhenić se pohvalila novom zanimljivom igračkom

24.08.2017 u 21:58

Bionic
Reading

Svestrana glumica Ana Majhenić već se dugo bavi jogom i standardne joj poze očigledno više ne predstavljaju dovoljno velik izazov. Zato je nabavila novu igračku na kojoj je popularni položaj izvijanja odradila zračno, a vratolomijom se pohvalila na Instragramu

'Just hanging', odnosno 'Samo visim', našalila se Ana Majhenić u opisu fotografije na kojoj, u društvu svoga psića, vježbanje joge vodi na doslovno novu razinu - lebdeću. Nije prvi put da mlada glumica, koja trenutno uči za ispit za učiteljicu joge, uvodi nove stvari u svoju svakodnevnu rutinu vježbanja, ali sada će popularni položaj, takozvani 'backbend', ili izvijanje (leđa) unazad, obavljati i viseći na, kako je rekla, 'novoj igrački'.

New toy.😍❤💃#justhanging #backbends #practicealliscoming #babygotbackbends #aerial

A post shared by Ana Majhenić (@anamajh) on

'Prestani više i odi na OI', napisala je jedna prijateljica Ani koja se bavi i plesom i ritmikom, a iskušala je, naravno - uspješno, i ples oko šipke.

  • +3
Ana Majhenić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Glumica je nedavno za tportal otvoreno progovorila o ulozi u seriji 'Zlatni dvori', o navodnoj vezi s Ivanom Hercegom, o svom 'pravom frajeru', a i o tome što namjerava nakon ljetovanja.

'Nakon godišnjeg se vraćam za mikrofon, u eter Gold Fm-a. Jako volim radijski posao. To i nije samo posao, to je gušt. Radiš uz glazbu, imaš super ljude oko sebe, ujutro se ekipa budi s tobom, kasnije ih zabavljaš i informiraš kroz dan', rekla je Ana koja, uz sve to, igra i predstave u Histrionima, kazalištu Knap i Kazališnoj družini Bastien, zatim svira klavir i pjeva u bendu 'Mračni predmet želja'.