krenula s vježbanjem

Ana Ivanović vraća se u formu tjedan dana nakon poroda, javili se i dušebrižnici

26.03.2018 u 15:17

Bionic
Reading

Nakon što je 18. ožujka rodila sina Luku, Ana Ivanović odlučila je da je vrijeme da se polagano počne vraćati u formu. Vjerojatno nije ni slutila kako će fotografija na kojoj vježba, a koju je objavila na Instagramu, odmah razviti i diskusiju na Instagramu

Kada je krajem prošle godine fotografijom, na kojoj su se nalazila tri para identičnih bijelih tenisica, potvrdila trudnoću, srpska tenisačica Ana Ivanović oduševila je svoje obožavatelje.

Welcome to the world our little boy!👶🏼 We are so happy.❤️ @anaivanovic

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

Iako je do samog kraja prikrivala trudnički trbuščić, sretnu vijest da su ona i njezin suprug, nogometaš Bastian Schweinsteiger postali roditelji malenoga Luke, ipak su podijelili putem Instagrama.

Tjedan dana nakon rođenja prvog sina, poznata se tenisačica već polagano vraća u formu, skidajući kilograme i trbuščić, dobivene tijekom trudnoće. Upravo je na svom Instagramu Ana Ivanović objavila dvije fotografije na kojima vježba, a uz koje je napisala kako se polako vraća u formu.

Naravno da su se odmah ispod fotografije javili i dušebrižnici, koji su krenuli raspravljati o tome je li to u redu ili ne da je već krenula s vježbanjem, te je li skupila previše ili premalo kilograma tijekom trudnoće.

  • +19
Ana Ivanović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.