oduševila modnim izborom

Uvijek prirodna i elegantna: Ana Ivanović je blistala na crvenom tepihu uz svog Bastiana

19.11.2023 u 17:45

Bionic
Reading

Slavna tenisačica i njezin suprug, legendarni njemački nogometaš izgledali su savršeno stilski usklađeno na crvenom tepihu u Munchenu

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger plijenili su pažnju na dodjeli prestižnih Bambi nagrada, svečanost koja se održala u čast svjetskih košarkaških šampiona, reprezentativaca Njemačke. Ispred fotografa na crvenom tepihu dok su blicevi sijevali, slavni supružnici stajali su držeći se za ruke i dobro raspoloženi.

I dok se nogometaš odlučio za klasiku - crno odijelo i leptir mašnu, Ana je za tu prigodu zasjala u dugoj bijeloj haljini s efektnim dekolteom, golih ramena koja je istakla njenu vitku figuru. Izabrala je decentan make up i chic frizuru.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Stajlingu je dodala je diskretan nakit i svjetloplave salonke visokih potpetica te pokazala da je prava ikona stila. Proslavljena srpska tenisačica uživa u skladnom braku sa Nijemcem, s kojim je u svibnju ove godine dobila treće dijete.

Podijelila je svoj moto pored jedne od svojih očaravajućih fotografija. 'Postavite sebi cilj da svakog dana probate nešto novo', poručila je.

Podsjetimo, jedan od najpoznatijih svjetskih sportskih parova vjenčali su se 2016. godine na romantičnoj ceremoniji u Veneciji.

Ana Ivanović Izvor: Profimedia / Autor: Eventpress Kochan / imago stock&people / Profimedia