morao naučiti i srpski

Bastian Schweinsteiger ispričao gdje i kako je zaprosio Anu Ivanović

21.12.2023 u 15:12

Bionic
Reading

Nekadašnja nogometna zvijezda Bastian Schweinsteiger i teniska superzvijezda vjenčali su se u Veneciji 2016.. Nijemac je sada u podcastu 'Phrasenmäher' časopisa obznanio što ga je inspiriralo da zaprosi Srpkinju

'U Londonu imaju mali parkovi koji su dostupni samo lokalnim stanovnicima. Iznajmio sam park iz filma 'Noting Hil'. Znao sam da je Ana inače izuzetno radoznala osoba i kada smo prošli pored kapije koja je bila odškrinuta, predložio sam joj da provirimo. Kada smo ušli - zaprosio sam je', ispričao je Bastian Schweinsteiger u 100. epizodi BILD podcasta 'Phrasenmäher'.

Njemački nogometaš se potrudio da nauči srpski. 'Uspio sam omekšati njezinu obitelj tako što sam zamolio Aninog oca za njenu ruku na srpskom jeziku. Doletio sam u Beograd i pitao ga', prisjetio se Bastian.

  • +3
Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović Izvor: EPA / Autor: Filip Singer

Kako je priznao, prije prvog susreta sa Anom u New Yorku 2014. godine bio je nervozniji nego prije finala Svjetskog prvenstva protiv Argentine. Inače, dvoje sportaša objavilo je rođenje trećeg zajedničkog djeteta u svibnju ove godine. Schweinsteiger je profesionalnu karijeru završio je 2019. godine, a Ana je igrala do kraja 2016. godine.