dobro joj ide

Ana Gruica Uglešić na originalan način čestitala veliki dan jednoj od najvažnijih osoba svog života

19.05.2022 u 15:24

Bionic
Reading

Danima su se pratitelji glumice i fitness instruktorice na Instagramu divili njezinim fotografijama iz New Yorka u kojem je uživala u društvu prijatelja, a sada ih je iznenadila zanimljivom pjesmicom koju je posvetila svojoj majci Silvani

I ove godine glumica je svojoj mami uputila čestitku preko društvene mreže. I dok je prošle godine pokazala fotografiju na kojoj zajedno poziraju uz kratku poruku, ovog puta je otišla korak dalje.

'Našoj majci predivnoj, prijateljici odanoj, ženi stijeni, uvijek u našoj sjeni, danas je rodendan, U našoj obitelji uvijek fešte dan. Život nam podarila, nama ga posvetila. Ponosna majko budi, isplatili si svi trudi. Ljubavlju i pažnjom osuta, osmijehom našim posuta. Držimo je ko' kap vode na dlanu, po noći i po danu. Baka najbolja postala, majka najdraža ostala. Mudra žena bila, svemu nas poučila', napisala je Ana Gruica Uglešić.

Pratitelji su se, naravno, odlučili priključiti rođendanskim čestitkama. 'Moji su roditelji domari planinarskog doma na Mosoru već 30 godina. Cijelo sam djetinjstvo provela u Sitnom Gornjem okružena životinjama i biljkama. Osim toga, moja majka Silvana strastvena je i predana u svemu što radi pa je okućnica oko naše vikendice u Sitnom uvijek besprijekorno uređena. Ona je moja cvjetna guruica', svojedobrno je Ana ispričala za Story.

  • +11
Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX