SRETNE vijeSTI

Ana Gruica se zaručila i pokazala kakav je prsten dobila: 'Kako ne bi rekla da'

05.08.2018 u 17:53

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu Splićanka Ana Gruica jednom je fotografijom otkrila kako će ona i doktor Boran Uglešić uskoro uploviti i u bračnu luku. Boran ju je zaprosio, a fotografiju zaručničkog prstena Ana je podijelila sa svim pratiteljima

Da je on - onaj pravi - glumica i zaljubljenica u fitness, Ana Gruica, odavno ne krije. Otkako je prije godinu dana započela svoju vezu s uglednim splitskim liječnikom Boranom Uglešićem, s njim provodi svaki slobodni trenutak, a već je upoznala i njegove roditelje, čime se pohvalila na Instagramu.

Stoga je vjerojatno bilo samo pitanje vremena kada će doktor Uglešić kupiti zaručnički prsten i postaviti 'ključno' pitanje. Da ju je Boran zaprosio, Ana se pohvalila na svom Instagram profilu objavivši fotografiju svoje ruke i zaručničkog prstena s dijamantom na prstenjaku lijeve ruke.

Ispod fotografije je napisala stihove Rihannine pjesme 'Diamonds', dodala 'rekla sam da' istavila hashtag #KakoNeBiReklaDa. Na lijepoj vijesti Ani su odmah čestitali brojni prijatelji.

  • +12
Ana Gruica s novim dečkom Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL