najljepši trenutci

Ana Begić Tahiri: Slatka proslava s kćerkicom

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Nakon pet godina izbivanja s malih ekrana glumica se vratila televizijskoj publici u dramskoj seriji s elementima humora 'Dar Mar' na Novoj TV u ulozi Jane Dobrile. Paralelno s tim odradila je i snimanje za 'Dnevnik velikog Perice' te predstavu Kafka na žalu HNK-a te imala gostovanja i predstave s Moruzgvom i Kerekesh teatrom. Kad ne radi, najdraže vrijeme koje provodi je sa svojom 9-godišnjom mezimicom

Članica zagrebačkog HNK unatoč pandemiji i teškoj situaciji za mnoge umjetnike može se pohvaliti brojnim glumačkim angažmanima. Ana Begić Tahiri izjavila je da joj je netko rekao da će toliko raditi nakon tog lockdowna, mislila bi da je lud. Sada, kaže, lako prijeđe i preko umora.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Glumica je u sretnom 9 godina dugom braku sa suprugom Danijelom, a u karanteni je, rekla je, morala ponovno učiti zagrade, prisjetila se nekih stvari iz osnovne škole radeći s njihovom kćeri Lanom. S njom se veseli i svakoj dobroj ocjeni. Tako su proslavile i Laninu trojku iz matematike. S osmjehom od uha do uha, glumica je poručila da je sretna.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'Podsjetila sam se nekih stvari koje sam zaboravila, pokušavali smo svi biti mirni. Učitelji su bili na raspolaganju, bili su od pomoći, i beskrajno sam im zahvalna na tome, i roditeljska grupa je dobro funkcionirala. Imam jedno dijete i nije mi bilo lako i svejedno, i nisam radila, a nije mi bilo svejedno, tako da ne mogu ni zamisliti kako je bilo onima s više djece i koji su morali uz to sve još ići na posao. Ne ponovilo se!', ispričala je Ana Behić Tahiri nedavno za Večernji list.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!