HOLLYWOOD U ŠOKU

Američki glumac iz poznate serije ubijen u centru Los Angelesa

27.05.2024 u 11:07

Bionic
Reading

Johnny Wactor, poznat po ulozi Branda Corbina u popularnoj seriji 'General Hospital' preminuo je u 38. godini nakon što je u subotu oko tri ujutro propucan tijekom pokušaja krađe

Policijsko izvješće pokazalo je da je Wactora upucao jedan od triju osumnjičenika koji su pokušali ukrasti katalizator iz njegova automobila, a glumčevu smrt proglasili su u lokalnoj bolnici, donosi Variety. Tužnu vijest je potvrdio glumčev agent David Shaul.

'Johnny Wactor bio je spektakularno ljudsko biće. Ne samo talentirani glumac predan svojoj profesiji, već je bio pravi moralni uzor svima koji su ga poznavali. Zalagao se za naporan rad, upornost i bio je stava da se nikada ne treba odustati. U usponima i padovima svoje izazovne profesije uvijek je hodao uzdignute glave i nastavio je težiti tome da bude najbolji što može biti. Naše vrijeme s Johnnyjem bila je privilegija koju bismo poželjeli svima. Doslovno bi ti skinuo odjeću sa sebe i dao ti, da ti treba. Nakon više od desetljeća zajedničkog vremena, zauvijek će ostaviti prazninu u našim srcima', stoji u službenoj izjavi.

Wactor je ostvario 50 filmskih i televizijskih uloga. 'Cijela obitelj Opće bolnice slomljena je kad smo čuli da je Johnny Wactor preminuo. Bio je jedinstven i bilo je zadovoljstvo raditi s njim svaki dan. Naše misli i molitve idu uz njegove najmilije u ovom teškom trenutku', objavila je televizijska emisija sapunice u priopćenju izdanom u nedjelju navečer.

sve osim nogometa