PRLJAVO RUBLJE U JAVNOSTI

Amber Heard u velikim problemima: Obrana Johnnyja Deppa tvrdi da on nije jedini partner na kojeg je fizički nasrnula

18.05.2022 u 09:25

Bionic
Reading

Iz dana u dan u sudskom procesu između Johnnyja Deppa i Amber Heard isplivaju nove zavrzlame, teške osude i dokazi koji intrigiraju javnost. Jučerašnje svjedočenje optužene za klevetu Amber Heard nije prošlo najbolje. Novi dokazi pokazuju da Depp nije jedini kojeg je navodno napala, optužuje ju se za preljub, a mnogo zanimljivosti krije i dnevnik koji je pisala s bivšim suprugom

Na novom ročištu suđenja između bivših supružnika Amber Heard i Johnnyja Deppa situacija se ponovno pogoršala za glumicu, koju bivši muž optužuje za klevetu, a ona njega za fizičko nasilje. Cijela je drama otišla toliko daleko da je Deppova obrana iskopala mračnu prošlost slavne Amerikanke te pred sudom pokušala dokazati da on nije jedini na kojeg je fizički nasrnula. Referirali su se na događaj iz 2009. koji se odvio u zračnoj luci u Los Angelesu, a kada je u žustroj svađi s tadašnjom partnericom Tasyom van Ree navodno nasrnula na nju.

‘Nikada nisam napala nijednog svog partnera. Nisam napala Johnnyja ni bilo koju drugu osobu s kojom sam bila ljubavno povezana’, rekla je Heard.

Njezino se smireno držanje naglo promijenilo kada je Deppov odvjetnik iznio dokaze o navodnom preljubu. Prikazao je snimku iz lifta u zgradi u kojoj je živjela s Johnnyjem, a on je tog 22. svibnja 2016. bio na poslovnom putu. Noć prije supružnici su se žestoko posvađali, a Amber je promijenila bravu na ulaznim vratima.

Na snimci se jasno vidi da je u liftu Heard bila s Jamesom Francom, a na kojeg je Johnny bio strašno ljubomoran. U jednom trenutku Franco je naslonio glavu na rame slavne plavuše.

‘Nisam znala suprugov raspored. James je bio moj prijatelj i susjed. Živio je praktički vrata do mene. U tom periodu željela sam se okružiti prijateljima i dobiti podršku. To mi je trebalo. James je naslonio svoje rame na mene nakon što je vidio masnicu na mome licu, a koju mi je zadao Depp bacivši telefon na mene’, rekla je glumica na svjedočenju.

  • +2
Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Steve Helber / AFP / Profimedia

Na sudu su otkriveni i zapisi iz ljubavnog dnevnika koji su dijelili Amber Heard i Johnny Depp.

U zapisu u dnevniku 2015. Heard kaže: ‘Prava ljubav nije samo ludilo strasti ili biranje sigurnosti mira. Radi se o tome da imamo oboje. Vidjela sam u tebi pravo prijateljstvo i poštovanje, ali još uvijek te više nego ikada želim rastrgati, proždirati i uživati u okusu.’

U bilješci 1. kolovoza 2015. Heard je napisala: ‘Jedva sam čekala da ti kažem koliko te obožavam. Nisam mogla zamisliti ljepši medeni mjesec.’ Isto tako, u bilješci 8. travnja 2016. napisala je: ‘Žao mi je što mogu poludjeti. Žao mi je što sam te povrijedila. Kao i ti, mogu postati zla kad sam povrijeđena.’

Heard je na sudu rekla da je ‘dnevnik bio više ljubavna bilježnica i dio komunikacije’.