često su na meti kritika

Alec i Hilaria Baldwin sa svojih sedmero djece na rijetkoj obiteljskoj fotografiji

05.09.2023 u 20:07

Bionic
Reading

Glumačka legenda i 26 godina mlađa bivša učiteljica joge uspjeli su okupiti svu svoju djecu za spontanu fotografiju nastalu u New Yorku za vrijeme šetnje

Alec Baldwin je opisao sviju obitelj kao 'njujoršku bandu' koju uz njega i suprugu Hilariu Baldwin čine 10-godišnja Carmen, 8-godišnji Rafael, 6-godišnji Leonardo, 5-godišnji Romeo, 3-godišnji Eduardo i Lucia te jedanaest mjeseci stara Ilaria. Alec također ima 27-godišnju kćer Ireland iz braka s bivšom suprugom Kim Basinger.

Ireland je u svibnju rodila djevojčicu Holland, inače Alecovu prvu unuku. Hilaria je prethodno govorila za Us Weekly i izjavila da se osjeća kao da se njezina obitelj proširila do krajnjih granica. 'Imamo divlju i super zabavnu kuću. Stalno se nešto događa', rekla je.

U međuvremenu, nastavljaju se Alecovi pravni problemi oko kobne pucnjave snimateljice Halyne Hutchins 2021. godine. koju je ubio u listopadu 2021. revolverom na snimanju vesterna 'Rust'.

Podsjetimo, Alec i Hilaria su se vjenčali 30. lipnja 2012. nakon što nešto više od godinu dana veze. Njihov sudbonosni susret se dogodilo u veljači 2011., a Alec je bio taj koji je zamijetio Hilariju u restoranu u New Yorku. U travnju 2012. je Alec zaprosio Hilariju i dva mjeseca kasnije su se vjenčali. Zbog velike želje za djecom mnogi su napadali par i nazivali ih opsjednutima bebama, a instruktorica joge je rekla da je zapravo kriv glumac

  • +3
Alec i Hilaria Baldwin Izvor: EPA / Autor: SARAH YENESEL