VELIKA OBITELJ

Prizor za pamćenje: Alec Baldwin pojavio se na crvenom tepihu s obitelji, a njegova supruga nosila je novorođenče u nosiljci

12.10.2022 u 12:15

Bionic
Reading

Iako malena Ilaria ima nešto manje od mjesec dana, već se prošetala crvenim tepihom na filmskom festivalu u New Yorku. Društvo su joj pravili tata Alec i mama Hilaria, braća Rafael, Leonardo i Romeo i sestra Carmen

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria sa starijom djecom i novorođenom kćeri prisustvovali su Međunarodnom filmskom festivalu Hamptons u East Hamptonu u New Yorku. Dok su se braća i sestra privijali uz roditelje, najmlađa Baldwinica nalazila se u sivoj nosiljci koju je nosila majka.

I u neobičnom pojavljivanju s novorođenčetom na crvenom tepihu Hilaria ga ne želi ispustiti iz vida. Iz nosiljke su virile dječje nožice u bijelim čarapicama, kao i kapica.

Alec Baldwin i obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Sean Zanni / Getty images / Profimedia

Obitelj Baldwin ima sedmero djece, Carmen (9), Rafaela (7), Leonarda, (5), Romea (4), Eduarda (2) i Luciju (1) te malu Ilariju od svega nekoliko tjedana. Uz to, Alec ima 26-godišnju kćer iz braka s Kim Basinger.

O obiteljskoj idili Hilaria obavještava svoje pratitelje na Instagramu čestim objavama obiteljskih slika. Nedavno je objavila novi obiteljski portret s mužem Alecom i svom dječicom oko njih.