STOJI IZA TE PRIČE

Albina o stajlingu oko kojeg se lome koplja: 'Ne mislim da je moj kostim bio loš! Ničega me nije sram'

03.06.2021 u 14:07

Bionic
Reading

Nakon povratak s Eurosonga Albina uživa u rodnom Splitu. Iako nije prošla u finale, mnogi su mišljenja da nam je konačno ove godine svojim nastupom osvjetlala obraz, a 22-godišnja Splićanka i dalje je skromna i prizemna

Priznala je da ju je razveselila podrška medija i javnosti, a zbog nje su čak i predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković barem u jednom bili složni. Naime, nakon sjajnog Albininog nastupa svi su Hrvatskoj bili mišljenja da je trebala proći dalje, što baš nije čest slučaj.

'Da budem iskrena, totalno sam politički neaktivna, ne veseli me taj svijet. Dok sam bila u Rotterdamu nisam uopće željela pratiti medije, ali su mi počeli dolaziti 'memovi' njih dvojice. Bilo mi je fora i simpatično! Inače, bez obzira na to što sam na neki način doživjela poraz, mediji u Hrvatskoj kao da su me zaštitili, i bilo je lijepo vidjeti svu tu potporu koja je dolazila do nas. Svi su stali uz mene!', rekla je za Slobodnu Dalmaciju Albina.

'Nikad ne bih rekla da smo pokradeni ili nešto slično. Jednostavno se tako dogodilo. Mala gorčina pojavila se dan poslije jer sam večer prije sama tješila plesače i cijeli tim. Vidjelo se da su bili razočarani, pošto smo cijelo vrijeme dobro kotirali', priznala je simpatična Splićanka, oko čijeg se kostima, koji potpisuje naš proslavljeni dizajner Juraj Zigman, također digla velika prašina.

  • +2
Albina polufinale Eurosonga Izvor: EPA / Autor: ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Prije nekoliko dana, Albina je završila ne neslavnom popisu najlošije odjevenih izvođača na Eurosongu, na kojem je zauzela treće mjesto.

'Ja za tu nagradu, iskreno, dosad nisam ni čula. Nije me sram ičega, od početka sam rekla da stojim iza te priče, iako da se razumijemo, to sigurno nije kostim koji bih nosila na svakodnevnim nastupima. Vjerovala sam ljudima koji se bave time i znaju bolje od mene. Problem je što se dosta ljudi vezalo za kostim s Dore koji je bio drugačiji pa im je ovaj bilo teško prihvatiti. Vjerujem da je to do našeg mentaliteta, čini mi se kao da još nisu spremni za nešto tako. Ne mislim da je to bio najgori kostim, dapače. Ugodno sam se osjećala u njemu. Mislim da je bio primjeren onome što smo pokazali na pozornici i opet bih surađivala sa Zigmanom, zašto ne?', rekla je pjevačica u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Izvor: Društvene mreže

Albina kaže da je ostala stajati čvrsto na zemlji i da se ne doživljava zvijezdom te da je svjesna da interes publike mora opravdati novim pjesmama, a nova, najavljuje, stiže uskoro.