ZVIJEZDA U ROTTERDAMU

I ovoga puta privukla je svu pozornost: Albina u stajlingu koji je sve samo ne običan

13.05.2021 u 11:37

Bionic
Reading

Svega nekoliko dana dijeli nas od prve polufinalne večeri Eurosonga na kojoj će boje Hrvatske braniti splitska pjevačica Albina s pjesmom 'Tick-Tock'. Našoj predstavnici u Rotterdamu brojni predviđaju visok plasman, a kao što je pažnju ljubitelja Eurosonga osigurala pjesmom Branimira Mihaljevića, isto joj polazi za rukom maštovitim modnim izdanjima

Posljednjih dana splitska pjevačica Albina Grčić sa svojim timom marljivo se priprema za premijeran nastup na pozornici Eurosonga, odrađujući brojne probe i medijske konferencije.

Na zadnjoj u nizu simpatična Splićanka ponovno je pridobila pažnju svjetskih medija osvanuvši u, kako sama tvrdi, casual izdanju.

Ipak, njezin stajling za novu medijsku konferenciju bio je sve samo ne običan. Kako je imala priliku otkriti fotografijama objavljenim na Instagramu, na novom susretu s predstavnicima sedme sile pojavila se u efektnom modelu bež kombinezona, a koji je ukrašavao grafički uzorak te dramatičan detalj ružičastih mašni u formi topića.

Njezina odjevna kombinacija djelo je srpskog dizajnera Marka Jovića i osnivača brenda Meow Atelier, a kako je dala naslutiti oznakama na fotografijama, i za ovaj efektan stajling pobrinuo se stilist Stefan Orlić.

Poput svjetskih pop zvijezdi, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu začinila ga je retro dodacima u znaku minijaturnih sunčanih naočala i ružičastih ukosnica, a kojim je obogatila hit frizuru po uzoru na sirene.

Za scenski stajling Albine i plesača na pozornici Eurosonga u Rotterdamu pobrinuo se domaći dizajner svjetskog glasa - Juraj Zigman.

  • +4
Albinin nastup na pozornici Eurosonga Izvor: Licencirane fotografije / Autor: EBU / THOMAS HANSES

'Presretan sam i zadovoljan, a kako će tek sjajno kreacija izgledati, vidjet će se kad se poklope režija, svjetlo, scenografija. Tjednima smo radili oko priprema za kostim, a sama izrada išla je brzo. Kostimi koje će nositi Albina i njezina četiri plesača bit će prepuni kristala. Jedva sve čekam vidjeti jer su reakcije mahom fenomenalne. Mislim da ćemo biti ponosni na cijeli tim i Albinu. Moram reći da sam nakon dugog vremena oduševljen nekom novom, mladom pjevačicom koja naprosto - gori', u razgovoru za tportal izjavio je Zigman.