FASHION GURU

Albina se neumorno presvlači i mijenja stajlinge, natovarila je valjda u te svoje kofere odjeću kojom može odjenuti omanje afričko selo, ali barem izgleda zabavno

  • 14.05.2021 u 17:02

  • Bionic
    Reading

    Naša uzdanica na ovogodišnjem Eurosongu, 22-godišnja Albina plijeni pozornost vatrenim scenskim nastupom, ali i zanimljivim modnim kombinacijama kojima se svakodnevno hvali na Instagramu

    Albina je već neko vrijeme u Nizozemskoj i ne, nije pobjegla iz Hrvatske kao većina mladih - nju smo ipak mi poslali da predstavlja Lijepu Našu na ovogodišnjem Eurosongu.

    Mlađahna Splićanka ima pjesmu oko koje su se lomila koplja, je li ili nije plagijat, ali nema veze, sve takve pjesme su ionako na isti kalup.

    Dok se čeka njezin nastup u utorak, koliko vidimo na njezinim društvenim mrežama, ona se neumorno presvlači i mijenja stajlinge. Nadam se da nije samo to radila, već da je i upoznala nekog bitnog za karijeru.

    Nemamo info o tome s koliko kofera je otišla u Rotterdam, a ja odmah u glavi imam scenu iz 'Dinastije' kako Alexis putuje s hrpom kofera. Tako je i naša Albina natovarila u te kovčege kaubojke, bezbroj mantila, sportsku odjeću, bokserice, bicke, trenirke, tenisice i cipele, hrpu odjeće kojom može odjenuti omanje afričko selo.

    Zabavni su joj ti stajlinzi - tako se odijevaju sve pjevačice u Americi i Europi - i dobro to izgleda, ali već smo se nagledali toga. Njezini fanovi sigurno slušaju Billie Eilish ili Duu Lipu, tako da je Albina uhvatila njihov stilski vlak. Konačno i Hrvatska može reći da ima takvu pjevačicu. Što reći, osim sretno u utorak!

    Albina Grčić Izvor: Promo fotografije / Autor: EBU / THOMAS HANSES

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.