iskrena splićanka

Albina o nastupu na Eurosongu, ali i svojoj ljubavi: 'Dečko mi je porijeklom Hercegovac, tako da nije tajna da volim Hercegovce'

01.06.2021 u 13:04

Bionic
Reading

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, vratila se iz Nizozemske u svoj rodni grad i svakodnevicu. Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama uživa u krugu svojih najmilijih, prijatelja i dečka Ivana Ćalušića s kojim se poznaje od najranijeg djetinjstva, a u sretnoj je vezi već nekoliko godina

'Dečko mi je porijeklom Hercegovac, tako da nije tajna da volim Hercegovce. Čim mjere popuste, očekujte me', izjavila je Albina Grčić za Hrvatski medijski servis u BiH. Među ostalim je mlada pjevačka nada progovorila i o svom eurovizijskom iskustvu.

'Činjenica da je pjesma 'Tick-Tock' i moj nastup zaintrigirala našu javnost do te mjere da su neki, iako inače ne gledaju Eurosong, ove godine upalili tv i pogledali show, mi u najmanju ruku imponira. Smatram da je veliki uspjeh uopće na jedan način probuditi interes kod ljudi i izazvati simpatije, što mi je svakako veliki vjetar u leđa za buduće glazbene pothvate', istaknula je Albina.

Priznala je da je nakon prve tri pročitane zemlje bila spremna na ono što je slijedilo. Ali kada sam ugledala svoje plesače koji su bili puni nade i optimizma, pripremala sam se da im ja u ovom slučaju, moram biti rame za plakanje. Nije me toliko uznemirila činjenica da se nismo plasirali u finale, koliko njihovi izrazi lica i blago razočarenje koje je uslijedilo', iskrena je.

Bila je mišljenja da nije 'materijal' za brze i energične pjesme, ali sada shvaća da je to ono što zapravo želi raditi. 'Nisam isključiva; ako se dogodi dobra balada naravno da ću ju predstaviti publici, isto vrijedi i za brze pjesme i druge. Ono što je najvažnije jest da ja stojim iza onoga što predstavljam, kako u glazbenom, tako i u vizualnom smislu', pojasnila je Albina.

Albina Grčić Izvor: Promo fotografije / Autor: EBU / THOMAS HANSES