NAPOKON ZAJEDNO

Nakon povratka u Split, Albina Grčić prvo je pohrlila njemu u zagrljaj

26.05.2021 u 08:43

Bionic
Reading

Ni činjenica da joj je finale 'za dlaku izmaknulo' nije skinula osmijeh s lica splitskoj pjevačici Albini Grčić, koja je na svom Instagram profilu otkrila i koga je prvo vidjela vrativši se u rodni grad

S emotikonom na kojoj su dvije spojene spajalice, kao znak njihove povezanosti, Albina Grčić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju s dugogodišnjim dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem. Zaljubljeni par napokon je dočekao njezin povratak iz Nizozemske i kraj svih obaveza oko Eurosonga, kako bi napokon mogli uživati zajedno.

Mlada Splićanka pohvalila se kako je s dečkom prvo otišla u restoran, gdje su joj na desertu čak ispisali ime njezine pjesme s kojom je Hrvatsku predstavljala na ovogodišnjem Eurosongu, a potom su pozirali zagrljeni na jednoj od klupica na splitskoj rivi, dok je iza njih neopisiv pogled na more.

Dvoje 22-godišnjaka u vezi su malo više od dvije godine, no znaju se, kako su otkrili, cijeli život, budući da su obiteljski prijatelji. 'Mi smo se našli još kao mali balavci koji su pratili braću lovajući se po tribinama s pomoćnih terena. Putevi su nam se nekako razišli, ali sudbina nas je opet spojila', u intervjuima je isticala Albina, koja je upravo u Ivanu našla svoju najveću podršku.

  • +2
Albina polufinale Eurosonga Izvor: EPA / Autor: ROBIN VAN LONKHUIJSEN