preslatki curetak

Svojom objavom sve je oduševila: Nećete vjerovati kako je Albina izgledala kao djevojčica

18.08.2021 u 09:35

Bionic
Reading

Ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu Albina Grčić prije tjedan dana preko društvenih mreža obznanila je da se ne može vratiti u Hrvatsku nakon nastupa u Poljskoj jer je pozitivna na koronavirus. Vrijeme krati prebirući po starim fotografijama pa se fanovima 'pohvalila' jednom iz djetinjstva

Mlada pjevačka zvijezda, koja s novom pjesmom 'La La Love (Spanish Version)' nastavlja slaviti ljeto, ali i nove glazbene uspjehe, na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je možemo vidjeti kao djevojčicu.

'Kad si u izolaciji pa si osobito sentimentalna zbog slika iz djetinjstva', pojasnila je Albina te na fotografiji pozira u svijetloplavoj prošivenoj jaknici i sivim hlačama s ruksakom na leđima. Odmah su je komentirale Zsa Zsa i Nika Turković, a i ostali su oduševljeni prizorom snimljenim na plaži.

Albina je zaljubljena u glazbu od malih nogu. 'Tata i njegova braća uvijek su pjevali na proslavama rođendana, feštama i slično. Ja pak nisam bila taj tip. Obožavala sam pjevati, ali najviše za svoju dušu i u svojoj sobi. I tako sam kroz školovanje počela taj talent otkrivati drugima. Uvijek mi je u tom razdoblju nedostajalo samopouzdanja, ali zato je baka Anđelka bila tu i nikad mi nije dopustila da klonem, uvijek je vjerovala u mene i govorila mi: 'Ti ćeš postići nešto veliko'', opisala je ranije za Večernji list.

Nakon nedavnog hvaljenog nastupa na festivalu poljske nacionalne televizije Wakacyjna Trasa Dwójki u Kielceu mlada Splićanka uskoro priprema i nastup u svom rodnom gradu.

  • +12
Albina Grčić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ante Odak_ UniversalMusic