KAKAV HIT!

Adele nakon pet godina pauze objavila novi singl: U samo sedam sati spot je pogledalo više od 12 milijuna ljudi

15.10.2021 u 08:46

Bionic
Reading

Baš kako je i najavila, britanska pjevačica jutros je napokon objavila svoj novi singl 'Easy On Me', koji je u samo nekoliko sati stigao na 19. mjesto trendinga na Youtubeu, a obožavatelji ostavljaju komentare kako su nakon prvog slušanja pjesme ostali u suzama, ali i osjetili 'trnce' u tijelu

S nestrpljenjem su njezini najveći obožavatelji dočekali da otkuca ponoć i da se datum 'pretvori' u 15. listopada kako bi, nakon pet godina pauze, napokon čuli novu pjesmu njihove omiljene Adele. 'Easy On Me' postat će momentalni hit i najbolja najava njezinog novog albuma '30', a u prilog toj tvrdnji ide i podatak da je u samo sedam sati od objavljivanja spot na Youtubeu pogledalo više od 12 milijuna ljudi iz cijelog svijeta.

Nije trebalo dugo da zažive i društvene mreže, a neki od njezinih najvjernijih fanova na Twitteru su odmah napisali kako su slušajući pjesmu osjetili 'trnce' u tijelu, ali i da su se rasplakali.

Adele - Easy On Me (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Inače, zbog riječi pjesme da se zaključiti kako je ovo i njezin osobni dnevnik i priča koju je prolazila razvodeći se od supruga Simona Koneckog s kojim ima sina Angela.

Inače, kako je otkrila na svom Instagramu, njezin novi album ugledat će svjetlo dana 19. studenog.

  • +15
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Jim Smeal/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia