KRALJEVSKA BRAĆA

Adele dobila nezahvalan zadatak odabrati između Williama i Harryja, ali nije dugo razmišljala

21.10.2021 u 23:34

Bionic
Reading

Slavna britanska pjevačica prihvatila je izazov časopisa Vogue sa 73 pitanja, na koja je odgovarala pred kamerom u svom domu u Los Angelesu

Dio pitanja u kojima je morala odgovoriti 'ovo ili ono', bilo je vezano i uz Veliku Britaniju.

Nakon šte je bez imalo dvojbe odabrala Blur ispred Oasisa i Liama Gallaghera ispred njegovog brata Noela, Adele je zamoljena da izabere između britanske kraljevske braće, princa Harryja i princa Williama.

'Princ...', rekla je Adele malo zavlačeći odgovor pa rekavši 'Harry' znakovito se nasmijala u kameru.

'Britanska' pitanja potražite oko 13. minute Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Njezin odgovor zapravo je prilično očekivan, jer je pjevačica još 2011. godine priznala za Glamour da se zaljubila u crvenokosog člana kraljevske obitelji (godinama prije nego što je princ Harry upoznao Meghan Markle).

'Znam da sam rekla da ne bih izlazila s crvenokosim, ali to je princ Harry! Tad bih bila prava vojvotkinja. Voljela bih izaći s njim, čini se prilično smiješan', rekla je Adele.

  • +15
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Jim Smeal/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na dan vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle u svibnju 2018. godine, Adele je novopečenom bračnom paru čestitala slatkom objavom na Instagramu.

Podijelivši fotografiju na kojoj joj je glava prekrivena s crnom čipkom i šljokicama i sa šampanjcem u ruci, Adele je napisala: 'Čestitam Meghan i Harry. Vi ste najljepša mladenka. Ne mogu prestati razmišljati o tome kako je gore sad sretna princeza Diana'.

Premda 33-godišnja pjevačica nije upoznala princa Williama ili princa Harryja, ili barem nije javno, suočila se licem u lice s njihovim ocem, princem Charlesom. Naime, Adele je 2013. od njega u Buckinghamskoj palači primila MBE medalju.

'Htjela sam svjež zrak i mjesto na kojem mogu vidjeti nebo, a kuću koju imam u LA-u nikad si ne bih mogla priuštiti u Londonu', objasnila je Adele za britanski Vogue zašto se odselila iz Londona, objašnjavajući kako nije lako s malim djetetom kad stalno pada kiša.

Tko zna, možda joj se u sunčanoj Kaliforniji putevi sretnu s crvenokosim princem, kad im već nije bilo suđeno u kišnoj domovini.