RICH PAUL

Na licu joj se vidi koliko je sretna: Adele u još jednom izlasku sa svojim novim dečkom, ovoga puta bez maski

20.10.2021 u 15:04

Bionic
Reading

O njihovoj vezi počelo se pričati još u svibnju ove godine, no tek je sada, nakon što je i u intervjuu za Vogue progovorila o ljubavi sa sportskim agentom Richom Paulom, Adele spremna ne skrivati se

Povodom izlaska nove pjesme, a zatim i albuma, nakon duže pauze, 33-godišnja britanska pjevačica progovorila je i o svojoj novoj ljubavi, koja joj se dogodila nakon razvoda, u Americi. A da je Adele zaljubljena 'preko ušiju' u 39-godišnjeg sportskog agenta Richa Paula, bilo je jasno kao dan svima koji su se zatekli u košarkaškom centru Staples u Los Angelesu, gdje je odigrana utakmica LA Lakersa i Golden State Warriorsa.

Ni poraz omiljene domaće momčadi nije splasnuo njihovo dobro raspoloženje, a Adele je posebno blistala dok je u prvom redu sjedila pored muškarca kojeg voli. Odjevena u kožne uske smeđe hlače i istog materijala i boje gornji dio s dubokim dekolteom, Adele je još jednom istaknula svoju vitku figuru.

  • +15
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Jim Smeal/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

A umjesto cipela s vrtoglavo visokim potpeticama, odabrala je balerinke na špic. Kombinaciju je upotpunila kaputom koji je po sebi imao logo Louis Vuittona.

Inače, o njihovoj se vezi počelo pričati još u svibnju, no isprva su se skrivali, zbog čega su paparazzi imali itekako težak zadatak. No, sada je Adele jasno dala do znanja da se nema više namjere skrivati, a koliko je sretna, otkrio je i osmijeh na njezinom licu.