za skims

67-godišnja Kim Cattrall zablistala u najodvažnijem izdanju dosad

12.10.2023 u 12:17

Bionic
Reading

Popularna glumica Kim Cattrall oduvijek je u sebi nosila zaraznu energiju, a suradnja s Kim Kardashian čini se kao pun pogodak! Koketna i prpošna uskočila je u Skims steznik i pokazala da ovaj mnogima omrženi komad može biti itekako seksi

U zadnje vrijeme politika body positivityja zarazila je cijeli Hollywood, a ponos na moć ženska tijela konačno je sveprisutan. Iako su dani osuđivanja ženskih trbuščića sada iza nas, priznajemo da još uvijek volimo i tražimo rješenja koja bi izvukla naš maksimum. Od davne renesanse smo itekako napredovali pa su tako i korzeti u kojima jedva dišemo postali udobniji steznici, a korisnice tvrde da je najudobniji upravo onaj brenda SKIMS.

Kim Kardashian sada je udružila snage s holivudskom zvijezdom Kim Cattrall, a glumica i njezino tijelo u 68. godini izazvali su glasne reakcije javnosti. Kim Cattrall izložila je svoju zategnutu tjelesnu građu u SKIMS stezniku, a za snimanje je, osim SKIMS, nosila samo par prozirnih hulahopki i crne štikle. Baš u stilu Samanthe Jones, zar ne?

Službena stranica brenda objavila je fotografije 67-godišnje zvijezde koja je zablistala u različitim SKIMS komadima, uključujući duboki goli bešavni sculpt kratki bodi u boji pijeska, koji se prodaje za 68 dolara.

Komentari pratitelja popularnog brenda otkrivaju koliko su svi oduševljeni ovom suradnjom Kim K. i Kim C, a jedan je korisnik napisao: 'Ovo je sjajan potez. Kim je kultna i zauvijek prekrasna', dok je drugi zaključio: 'Samantha Jones još uvijek to može.'

Ranije ovog tjedna Cattrall je predstavljena u još jednoj objavi noseći mekanu lounge haljinu dugih rukava. Uz to, objavljen je i video gdje je glumica snimljena kako sjedi na vrhu stola i govori u kameru: 'Što mislim o Skimsu? Oh, voljeli biste znati, zar ne? J****o fantastično,' rekla je uz namigivanje.

'I TEK TAKO...'

[FOTO] Dizajnerske torbice, osvježavajući kokteli i nove priče o seksu: Evo kako izgleda na snimanju hit serije

Pogledaj galeriju