kuda za vikend

40 Love party

22.09.2017 u 15:06

Bionic
Reading

U Mastersu je najbolji provod ovog vikenda

Široka kragna, trapezice i špic papak s visokom petom... Prije točno 40 godina u tom je izdanju Tony Manero vladao plesnim podijima u njujorškim klubovima, a Groznica subotnje večeri filmskim ekranima.

Upravo u to vrijeme, u dalekom Stuttgartu svijet je ugledao mali Josip, kasnije često odgovoran za groznice subotnjih i drugih večeri kao DJ, promotor, vlasnik dućana s pločama i voditelj programa omiljenog Mastersa. Svestrani Pepi ili Jogarde ne radi samo u klubovima već je i profesor njemačkog jezika, a u  posljednje vrijeme i urednik radijske emisije, te vinar. Sve je to uspio u okruglih 40 koje će proslaviti ove subote, 23. rujna u Mastersu, zajedno sa mladim i starijim kolegama I prijateljima.

Već od 17 sati na obnovljenoj terasi kluba u ovom slavlju nezaobilazne figure domaće scene, sudjelovat će još i Novell, Mislav, Savage, e1, LukadeLux, Ilija Rudman, Zarkoff, Kristijan Molnar, Brighton i Felver. Tulum se od 2 nastavlja unutar kluba uz Sergeja, Heryu, Denisa Beiffusa, Korneta te samog Pepija Jogardea, kojem se u zadnjem satu pridružuje i njegov stari drug Felver.

Njih dvojica će nakon dvogodišnjeg uveseljavanja publike programom Fuck Your Dreams This is Heaven, na ovaj način svoj slobodni hod zagrebačkim noćima nastaviti u novom 40 Love ruhu.

Kažu da su 40-e nove 20-e, pa će tako i ova dva zrela gospodina u najpotentnijim godinama s još većim žarom nastaviti surađivati sa uzbudljivim domaćim imenima, dovoditi nova ali i ona već poznata nam strana imena, te natjeravati ekipu na ples.