MLAĐE JE SLAĐE

Senka Bulić ljubi 18 godina mlađeg bubnjara

08.06.2016 u 13:18

Bionic
Reading

Ljubavnim stopama Madonne, Kylie Minogue, Demi Moore, Susan Sarandon i Jennifer Lopez korača i Senka Bulić, redateljica koja je sreću pronašla u zagrljaju čak 18 godina mlađeg glazbenika Damira Josipovića. Posljednjih godinu dana par je nerazdvojan, a svoju su ljubav prestali tajiti na prosvjedu podrške kurikularnoj reformi, na kojem zaljubljena Senka svog dečka nije ispuštala iz ruku

'Kako do sada nisam nikad komentirala svoj privatni život, neću ni sada', rekla nam je Senka. Redateljica, producentica, pjevačica i voditeljica umjetničke organizacije Kazalište Hotel Bulić ljubi 18 godina mlađeg glazbenika Damira Josipovića.

Njihova veza počela je prije nepunih godinu dana. Od tada zajedno putuju, surađuju, izlaze i ne skrivaju svoju ljubav. Tako su nedavno viđeni i na proslavi 35. godišnjice umjetničkog rada Senkine prijateljice Matije Vuice, a nedavno su bili na prosvjedu podrške kurikularnoj reformi.

'Uživamo nepunih godinu dana i baš nam je lijepo. Stvari su tako jednostavne kad se nađu dvije srodne duše. Oboje smo o nečem ovakvom maštali cijeli život', rekao nam je glazbenik. Senkin partner Damir je iz Novske, a proteklog vikenda je proslavio 34. rođendan. Trenutno svira u grupi Bonobo Kid i radi kao category manager u online trgovini informatičkom opremom.

Par se zbližio prije dvije godine radeći zajedno na Senkinoj predstavi 'Dream od Life' o životu Patti Smith, u kojoj ona glumi glavnu junakinju, a Damir svira.