KRAJ JEDNE LJUBAVI

Znamo zašto je Ivan Huljić napustio Magazin

09.03.2015 u 16:48

Bionic
Reading

Ivan Huljić odlučio je otići iz Magazina, što je tportalu potvrdio njegov tata i 'gazda' u bendu Tonči Huljić

Iako je Ivan Huljić (27) prije godinu i pol dana svečano primio diplomu na splitskom Pravnom fakultetu, svestrani mladić i dalje je nastavio svirati klavijature u Magazinu.

Na tom mjestu zamijenio je tatu Tončija, kojeg ćemo uskoro gledati u žiriju regionalnog 'X Factora'. Međutim, čini se da pomalo samozatajnog Ivana svjetla pozornice više ne zanimaju, s obzirom na to da je nedavno otišao iz legendarne splitske grupe.

Potvrdio nam je to i njegov tata s kojim smo razgovarali u Beogradu na predstavljanju žirija 'X Factora'. 'Ivan više ne svira u Magazinu. Prestao je prije godinu dana jer je počeo raditi sam, nešto što ga veseli. Ipak, taj rad neće prezentirati medijima', rekao nam je Tonči.


Svoj privatni život Ivan je oduvijek pažljivo skrivao od očiju javnosti, a medijima je posebno zanimljiv bio njegov odnos s 11 godina starijom Jelenom Rozgom. Iako nikad nisu potvrdili vezu, često ih se moglo vidjeti zajedno, iz čega se dalo zaključiti da su uistinu nešto više od samih prijatelja.

Inače, Huljić mlađi poznat je i po tome što lijepo sklada, a mnogi pamte njegovu pjesmu 'Svit ne more znat' koju je skladao za obiteljsku prijateljicu Doris Dragović.