PRINOVA U OBITELJI

Helena Minić i Dalibor Matanić očekuju prvo dijete?

20.01.2015 u 13:20

Bionic
Reading

Redatelju Daliboru Mataniću posljednjih tjedana ne silazi osmijeh s lica. S razlogom. Nakon što su on i glumica Helena Minić krajem prošle godine izmijenili bračne zavjete ove će, kako doznajemo, postati i roditelji pa će sutrašnja redateljeva rođendanska proslava biti vesela i nezaboravna

Na sutrašnjem 40. rođendanu Dalibor Matanić nazdravljat će i u čast djeteta koje će, kako doznajemo, za nekoliko mjeseci dobiti sa suprugom Helenom Minić (35). Po glumačkim se krugovima šuška da novopečeni bračni par uskoro očekuje prinovu u obitelji, a glumica i redatelj s nestrpljenjem iščekuju taj sretan trenutak, krunu svoje ljubavi. 'Žao mi je, ne komentiram situaciju koja mi se događa u kući', kratko nam je odgovorio redatelj, ne želeći sretnu vijest ni potvrditi, ali ni demantirati. Helena Minić je pak bila nedostupna za komentar.

Par se zbližio prošlog ljeta radeći na Matanićevoj predstavi 'Thelma i Louise'. Javnost je ostala iznenađena jer je Helena do tog trenutka bila u stabilnoj vezi s kolegom Hrvojem Klobučarom (40) dok je redatelj ljubio kostimografkinju Moranu Cerovac (38), s kojom je i živio.

Nakon samo šest mjeseci veze Dado, kako ga od milja zovu prijatelji, oženio se lijepom Puljankom 6. prosinca 2014. nedaleko od njezine rodne Pule, u crkvi Sv. Foške blizu Vodnjana. Glumica je, šuška se, već tada bila trudna, a vjenčanju su osim članova obitelji i prijatelja nazočila neka poznata lica, među kojima i glumice Nataša Janjić i Jelena Perčin.

Samo četiri dana prije vjenčanja Helena Minić osvojila je prestižnu Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju žensku ulogu u predstavi 'Thelma i Louise', a osmijeh na njezinom licu otkrivao je da prolazi kroz najsretnije razdoblje u životu.