ELIKSIR MLADOSTI

Borna Rajić vitku liniju održava autoerotičnim plesom

23.01.2015 u 12:36

Bionic
Reading

Borna Rajić, dizajnerica i jedna od najbogatijih Hrvatica, u svom je pariškom domu snimila video u kojem zanosno pleše na taktove Shakirine pjesme 'Ciega, Sordomuda', a samo za tportal.hr objasnila je da ples u sebi nosi autoerotičnu komponentu

'Glazba je uz ljubav moj najsnažniji životni pokretač. Glazba i ples za mene su revitalizirajuća dnevna praksa kojom održavam tonus mišića i nadasve dobro raspoloženje, koje me onda teško napušta cijeli dan. Ples ima autoerotičnu komponentu koja ima pozitivan učinak na moždanu i staničnu kemiju', rekla nam je Borna.


'Ovaj video je poziv na redovito konzumiranje tog eliksira vitkosti i mladosti', objasnila nam je dizajnerica Borna Rajić koja na svojoj pariškoj adresi živi sa sinovima.

Ugledna dizajnerica iza sebe ima dva braka te četiri sina. Posljednjih osam godina živi u Parizu, a prošle godine tijekom posjeta Zagrebu sve je iznenadila viješću da se nakon pet godina veze rastala od životnog partnera, Izraelca Rona Halea. On se, otkrila je tada Borna, iselio iz njezinog luksuznog i ukusno uređenog stana u centru Pariza, u kojem je ostala živjeti s njihovim četverogodišnjim sinom Rafaelom te Bornom (16), Lukom (14) i Franom (13), sinovima iz prijašnjeg braka s hrvatskim biznismenom Lukom Rajićem.

Ples Borne Rajić