I LUKA SE NAJEŽIO

Zvjezdica Nives Hažić rasplakala voditeljicu Doris

04.10.2015 u 12:10

Bionic
Reading

Natjecateljica 'Zvjezdica', dvanaestogodišnja Čakovčanka Nives Hažić, svojom izvedbom poznate međimurske narodne pjesme 'Vuprem oči' rasplakala je voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu

'Vuprem oči' ujedno je i naslovna pjesma popularne RTL-ove dramske serije 'Vatre ivanjske' u kojima je jednu od glavnih uloga tumačila upravo Doris.

'Znam da moje plakanje baš i nije relevantno, ali suze su mi došle na oči i stvarno sam se naježila od glave do pete', kazala je Doris.

'Ti kao da si ispala iz nekog anđeoskog zbora među nas. Nemam što reći. Mislim da bi mogla komotno studirati operno pjevanje', kazala joj je Alka Vuica, a s njom se složila i Vanna: 'Učini nam svima uslugu i molim te idi studirati klasično pjevanje.'

Luka Nižetić je prokomentirao da je ovaj nastup bio jedan od najboljih: 'Bilo je za naježiti se, stvarno. Veliki sam ljubitelj međimurske muzike, a ti si senzacionalna. I prva u ovom showu koja je na takav način pjevala', kazao je Luka.

'Imaš jedan sjajan ton i savršen si primjer drugima kako treba zvučati curica tvojih godina. Sve si pravilno i ukusno otpjevala. Pohvaljujem i svu publiku koja te podržala', zaključio je Zdravko Šljivac.


Uz Nives, u sinoćnjoj emisiji dječjeg glazbenog showa 'Zvjezdice' nastupili su i Meri Andraković, Marin Bulić, Medea Market-Sindik, Iva Prgić, Gabriela Bonić, Magdalena Čajić, Nina Rajnović, Armin Rizvić, Hrvoje Bertović, Nives Hažić, Dinela Kazalac, Andrej Zec, Denis Šantek, Matea Kostanjšek i Melani Berić. Posljednjih petero nažalost nije prošlo u daljnje natjecanje.

Dvadeset od četrdeset najboljih zvjezdica vraća se na pozornicu najsjajnijeg glazbenog showa sljedeće subote u 20 sati na RTL-u!