BORE SE ZA VEZU

Zvijezde 'Sumraka' ponovno u ljubavi

16.10.2012 u 09:05

Bionic
Reading

Mlade zvijezde sage 'Sumrak' najprije su skrivale ljubav, a kad su napokon priznale pukla je zbog preljuba. Ipak, Rob i Kristen odlučili su joj dati još jednu priliku. Sada se pak svim silama trude i očito je iznova grade, a pojavile su se i prve zajedničke fotografije s izlaska nakon prekida

Pojavile su se i prve fotografije na kojima je Kristen Stewart sa svojim dečkom Robertom Pattisonom prvi put nakon što je njihova veza bila narušena glumičinom ljetošnjom romansom s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom

U emisiji Entertainment Tonight objavljene su njihove fotografije iz jednog bara u Los Angelesu.

To je sudeći po svemu početak novog poglavlja u kompliciranom odnosu zvijezda sage 'Sumrak' koje su, nakon što su se srele na snimanju filmskog hita, gotovo četiri godine bile pod sumnjom da su u ljubavnoj vezi, što su non-stop opovrgavale. Kada je izbio skandal zbog preljuba s oženjenim muškarcem, Kristen se javno ispričala Robertu, prvi put priznavši da su više od filmskih partnera.

Vijest da su izašli zajedno pojavila se na portalu Hollywoodlife.com. Neimenovani izvor tvrdi da su Stewart (22) i Pattinson (26) proveli zajedno više od četiri sata, jako se trudeći da jedno drugome ugode. Bili su s desetak prijatelja i vrlo dobro raspoloženi, smijali su se i zabavljali nakon što su popili nekoliko pića.

Poslije su još dva različita svjedoka vidjela da se nisu razišli napustivši restoran, nego su se 'ušuljali u neki vrt na stražnji ulaz'. Drugi navodni svjedok opisuje da je Robert nosio bejzbolsku kapicu i da je bio vrlo neobavezno odjeven u traperice i majicu te je 'prisno šaputao' s partnericom.

Njihov zajednički prijatelj objasnio je: 'Boje se osude okoline, zato nastoje biti diskretni.'

No uskoro će se morati pojaviti zajedno pod svjetlima reflektora jer kreću promotivne aktivnosti povodom novog nastavka filmske sage 'Sumrak'. Premijera 'Praskozorja 2' najavljena je za 16. studenoga.

Ljetos je Kristen bila u žiži javnog zanimanja zbog veze s oženjenim, gotovo dvadeset godina starijim redateljem Rupertom Sandersom, ocem dvoje djece. Afera je izašla na vidjelo nakon što su ih paparazzi uhvatili kako se grle i ljube u Los Angelesu. Nakon tog događaja i Kristen i Sanders javno su se pokajali zbog neprikladnog ponašanja. Ipak, nakon svega, Rob i Kristen odlučili su dati svojoj ljubavi novu priliku i trude se oko obnovljene veze.

'S nama će sve biti dobro. Jako smo dobro', rekla je Kristen za Associated Press, prenosi Daily Mail, nakon što su je pitali kako gleda na zajedničko pojavljivanje u javnosti koje je čeka tijekom promocije filma.