TVORNICA KULTURE

Znojna košulja Noela Gallaghera rekla je sve o koncertu u Zagrebu

17.08.2016 u 13:02

  • +2

U Tvornici kulture održan koncert Noel Gallagher's High Flying Birds

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic

Bionic
Reading

U prepunoj zagrebačkoj Tvornici kulture sinoć je koncert održao Noel Gallagher's High Flying Birds. Koliko je svirka bila dobra, pokazao je i sam Noel Gallagher objavivši na svom Instagram-profilu fotografiju traper-košulje u kojoj je nastupao, a koja je bila mokra od znoja

Iako je isprva koncert Noella Gallaghera i njegovih High Flying Birds trebao biti održan na zagrebačkoj Šalati, zbog nedovoljnog interesa za stadionski nastup, on je premješten u Tvornicu kulture. Prepuna dvorana uživala je u dobroj svirci old school glazbe 90-ih. Zadovoljan svojim nastupom i publikom Noel Gallagher je oduševljenje podijelio i na svom Instagram-profilu, objavivši fotografiju traper-košulje Levi's koja je bila mokra od znoja.

'Ovo je zaista bio vruć nastup... Kao u dobrim starim danima! Hrvatska, bila si zaista posebna. Dugo sam čekao ovaj nastup, ali se na kraju isplatilo. Moja košulja se još uvijek nije osušila. Do idućeg puta', napisao je Noel Gallagher ispod fotografije, a obožavatelji su mu zahvalili na izvanrednom nastupu i svirci.