USKLAĐENE NA PREMIJERI

Znakovito druženje Nevene Rendeli i Bojane Gregorić Vejzović

30.12.2015 u 12:49

Bionic
Reading

Premijera filma 'Narodni heroj Ljiljan Vidić' privukla je brojna poznata imena, a među njima i Nevenu Rendeli, novinarku koja je stigla u društvu glumice Bojane Gregorić Vejzović. Ugledne dame, osim što dijele sličan modni ukus, vole isto prezime - Vejzović!

Nove prijateljice su se odlično zabavile, a čak su se i modno uskladile. Uske traperice, visoke čizme i krznena bundica bile su odabir i Nevene i Bojane, čak u sličnim tonovima boja.

Bojanino i Nevenino druženje nimalo ne iznenađuje jer je Nevenin dečko, snimatelj HRT-a Mak Vejzović brat Bojaninog supruga, glumca Enesa Vejzovića.

Tako ih osim prijateljstva i sličnog modnog ukusa spaja izbor partnera. Bojana je sa suprugom Enesom povezana već više od 10 godina, a ponosni su roditelji sina Raula (9) i kćerkice Zoje (5).

Nevena se prije nekoliko mjeseci razvela od građevinskog poduzetnika Marijana Bračulja nakon sedam godina braka, a nedugo poslije razvoda pronašla je ljubavnu sreću s Makom. Tko zna, možda Bojana i Nevena uskoro postanu i šogorice, a ne samo prijateljice.


Bojana i Enes zajedno su više od 10 godina


Nevena je u vezi s Enesovim bratom, Makom Vejzovićem nekoliko mjeseci