ZAJEDNIČKA AVANTURA

Zimska idila Nataše Janjić i Gorana Bogdana

08.02.2015 u 13:29

Bionic
Reading

Zajedničke trenutke dvoje glumaca na snijegu u Delnicama gdje trenutno snimaju novi film, Nataša je objavila na svom Instagram profilu. Fotografiju je potpisala riječima - Most wanted

Što glumac Goran Bogdan radi u zagrljaju svoje kolegice i prijateljice Nataše Janjić? Zasad jedine informacije dolaze s društvenih mreža splitske glumice sa zagrebačkom adresom. Naime, Nataša i Goran trenutno u Delnicama, prekrivenima snijegom, snimaju novi film.

Njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu Nataša je potpisala simboličnim riječima - 'most wanted'. Misli li to na svog 35-godišnjeg kolegu koji je jedan od najpoželjnijih domaćih glumaca, no vječno u potrazi za onom pravom?


U posljednjem intervjuu Nataša je otkrila kako je nakon razvoda od Joška Lokasa napokon upoznala pravog muškarca koji ju je posve oborio svojim stavovima i pogledima na život. Goran Bogdan već je godinu dana u vezi s tajanstvenom Antonelom Franković. Sve njegove prijašnje veze s glumicama bile su kratkog daha, no Goran nas ovog puta možda iznenadi. Ako ostane imun na šarmantnu Natašu Janjić.