UOČI DOLASKA U HRVATSKU

Zaz predstavlja novi singl

26.07.2013 u 13:28

Bionic
Reading

Samo dvadesetak dana prije koncerta u pulskoj Areni 14. kolovoza, francuska pjevačica Zaz objavila je i drugi službeni singl s aktualnog albuma 'Recto Verso: Comme ci comme ça!' Dok prvi singl s albuma 'On Ira' još uvijek odzvanja radijskim eterom baš kao i pjesma 'Je Veux', koja ju je proslavila diljem svijeta, Zaz predstavlja pjesmu u kojoj govori o samoj sebi i svom putu koji neće mijenjati ni za koga. Vjerujemo da će i ova pjesma zaraznih gipsy i jazz ritmova naići na odlične reakcije slušatelja i obožavatelja

Zaz, pravim imenom Isabelle Geffroy 14. kolovoza održat će svoj drugi koncert u Hrvatskoj i to u jednom od najljepših amfiteatara na svijetu – pulskoj Areni.

Prije nešto više od godinu dana, njezin koncert u velikoj dvorani Doma sportova rasprodao se u vrlo kratkom roku – bio je to početak ljubavi između hrvatske publike i sitne nasmiješene pjevačice. Svojim upečatljivim glasom i nevjerojatnom količinom energije, oduševila je punu dvoranu, a ako dodamo i odličan interes za koncert u Puli, vjerujemo da će se povijest ponoviti i da će i ovaj koncert također biti rasprodan. Pjevačica i njezin menadžment ne skrivaju zadovoljstvo što se u sklopu svog glazbenog putovanja vraćaju u naše krajeve, a hrvatskoj publici najavljuju glazbeno šarenilo te spektakl boja i energije pod zvjezdanim nebom. Savjetujemo svima da što prije požure po svoju ulaznicu!

Spot za 'Comme ci comme ça' je u izradi, do tada uživajte u vrckavom spotu za pjesmu 'On Ira'.

Zaz - 'On Ira'

CIJENE ULAZNICA

220 kuna -  parter - stajanje
240 kuna - tribina - slobodno sjedenje
280 kuna - VIP-loža – sjedenje

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima u sustavu Eventima te online na eventim.hr.