DOBILA ULOGU

Zavodljiva Shakira osvaja Bollywood

10.05.2011 u 07:55

Bionic
Reading

Nije nepoznato da je lijepa Kolumbijka koja danas nastupa u zagrebačkoj Areni, oduševljena Indijom i Bollywoodom, a sudeći prema najnovijim informacijama, Shakira je zaključila pregovore oko uloge u bolivudskom filmu 'Azaan'

Iako ta vijest još nije službeno potvrđena, bolivudski glumac Sachin Joshi je izjavio kako su uspješno okončani višemjesečni pregovori s 'vrlo poznatom, međunarodnom glazbenom zvijezdom'.

Shakira navodno već radi i na glazbi filma. Datum premijere filma te ostali detalji nisu poznati.

Inače, fanovi latino pjevačice Shakire moći će je vidjeti danas na njezinom zagrebačkom koncertu u Areni u turneje The Sun Comes Out

Poznata pjevačica obećala je nezaboravan spektakl koji će biti mješavina starih i novih hitova. Njezin napoznatiji hit 'Waka Waka' (This Time for Africa) snimljen za nogometno prvenstvo u Africi, a zajedno sa španjolskom verzijom Waka Waka (Esto es África), svjetska je senzacija prodana u dva milijuna primjeraka što je čini najuspješnijom pjesmom svih vremena.

Nogometaš Barcelone i dečko Gerard Pique neće je pratiti na koncertu u Zagrebu.

Ulaznica za koncert ima još u prodaji, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na blagajni Arene Zagreb koja će na dan koncerta biti otvorena od 9 do 21 sat.

Vrata Arene za dugoočekivani spektakl otvaraju se u 19 sati. Kupci posebnih paketa Early Access i Hot Seat u Arenu mogu ući već u 18,30 sati. Za zagrijavanje atmosfere zadužen je DJ Čičak, a Shakira će započeti s nastupom u 21 sat.

Organizatori mole posjetitelje koncerta da ne donose fotoaparate i kamere, jer će im biti trajno oduzeti na ulazu. Mobiteli su, naravno, dopušteni.