POPUT LADY GAGE

Žanamari: Zbog nove boje kose moram sjediti u hladu

02.06.2016 u 07:03

Bionic
Reading

Žanamari Perčić posebno se pripremila za novu sezonu kupanja. Pjevačica se pobrinula za vitku liniju, novi kupaći kostim, ali i novu frizuru. Duga kosa i njezina trendi srebrna boja koju krase popularni valovi osvojili su je otprve, a s istom su se frizurom prethodno prošetale i neke svjetske zvijezde, poput pjevačica Lady Gage i Rihanne te Care Delevingne, slavne manekenke

Za svoje prvo ovogodišnje kupanje, pjevačica je izabrala plažu Slatina u svojim Tučepima. Većinu vremena ipak je provela u hladu i to ponajviše zbog svoje nove boje kose.

'Puno ljudi pohvaljuje moju boju kose i novu dužinu, ali me i pitaju kako s njom na plažu i u more. Kako se za sve lijepo čovjek malo mora i žrtvovati, tako i ja ovu silver boju ne smijem smočiti u moru, a o suncu da ne govorim. Tako da se bućnem i odmah pobjegnem u hlad. To mi zapravo i odgovara jer zbog Gabice i radi zdravlja kože preferiram hlad. Osim toga, mogu komotno ostaviti i malo šminke na licu bez straha da će se otopiti', rekla nam je pjevačica. Ovih dana plažu će zamijeniti zagrebačkim tonskim studijom.

'Čekam jedan važan nastup u srpnju za koji upravo snimam i pjesmu, a nakon tog nastupa skratit ću kosu i roniti do mile volje', ispričala nam je pjevačica.


Prije Žanamari i Lady Gaga obojila je kosu u srebrnu boju