GODINE JOJ PRISTAJU

Za Sharon Stone vrijeme kao da stoji

17.09.2015 u 16:33

Bionic
Reading

Da godine na nekim ženama ne ostavljaju apsolutno nikakav trag, pravi je dokaz tome Sharon Stone, holivudska glumica koja ovih dana plijeni pozornost sedme sile u susjednoj nam Italiji, u kojoj je imala prilike popričati i s našim violončelistom Stjepanom Hauserom

Unatoč tome što je u ožujku ove godine napunila 57 godina, nekadašnja zvijezda filmskog hita 'Sirove strasti' prkosi svojoj dobi, a mnogi se pitaju u čemu se krije tajna njezine ljepote.

Mama trojice posvojenih sinova: 15-godišnjaka, 10-godišnjaka i devetogodišnjaka, oduvijek se mogla pohvaliti istesanom linijom i mladenačkim crtama lica, a ona sama često u intervjuima kaže da su za njezin dobar izgled zaslužni geni i pravilna prehrana.

'I dan danas, kad odem po kavu u Starbucks, uvijek se nađe neki 20-godišnjak koji se baci na mene', rekla je nedavno Sharon u intervjuu.

Glumica je prije četrnaest godina pretrpjela teški moždani udar, nakon čega je učila ponovno hodati i govoriti te uvelike pazi na to da vodi zdrav način života.

'Imala sam jaku moždanu kap, a krvarila sam deset dana. Mislila sam da ću umrijeti. Dvije godine učila sam ponovo pisati, čitati i hodati. Bili su to najgori dani u mom životu, a nakon toga odlučila sam okrenuti novu životnu stranicu i usporiti. Dotad sam snimala film za filmom, a ubrzan životni ritam uzeo je svoj danak', rekla je glumica u veljači ove godine.

Holivudska je ljepotica svoj veliki hit 'Sirove strasti' snimila davne 1992, a taj joj je film priskrbio status seks-simbola. Ipak, kad je zakoračila u četrdesete godine, priznala je da joj je dugo trebalo prihvatiti starenje. 'Zatvorila bih se u kupaonicu s bocom vina i pokušavala se pomiriti s novim borama na svom licu. Isplakala sam suza dok se konačno nisam prihvatila baš takvu', rekla je.

Posljednjih nekoliko dana boravi u Italiji, u kojoj je upoznala i dečka Jelene Rozge Stjepana Hausera, s kojim je rado popričala nakon njegova nastupa u Firenzi.