JEFTINIJE NA FESTIVAL

Za posjetitelje Špancirfesta besplatno iz Varaždina

16.08.2010 u 16:10

Bionic
Reading

Ukoliko iz Zagreba odlučite doći na Špancirfest, festival dobrih emocija koji počinje ovog petka u Varaždinu, trebat ćete izdvojiti tek 69 kuna za putovanje autobusom u oba smjera

Svaki putnik koji na autobusnom kolodvoru Zagreb kupi jednosmjernu kartu na relaciji Zagreb - Varaždin u vrijeme trajanja Špancirfesta, dakle do 29. kolovoza, ima pravo na besplatan povratak iz Varaždina u Zagreb. Da bi ostvarili pravo na besplatan povratak, kartu kupljenu na autobusnom kolodvoru Zagreb putnici samo trebaju ovjeriti pečatom na službenim punktovima Turističke zajednice Grada Varaždina ili na AP-ovom autobusnom kolodvoru Varaždin.

'Kako bi se posjetiteljima iz Zagreba omogućio jednostavniji i jeftiniji dolazak na naš festival dobrih emocija, koji će i ove godine posjetiteljima besplatno ponuditi niz glazbenih i zabavnih sadržaja, Turistička zajednica Grada Varaždina, Grad Varaždin i Autobusni promet osmislili su projekt Špancirbus', rekao je Slobodan Mikac, varaždinski dogradonačelnik, prilikom predstavljanja nove akcije.

Ona bi, kako je dodao, trebala omogućiti veći broj poludnevnih, jednodnevnih ili višednevnih boravaka u Varaždinu koji u vrijeme Špancirfesta živi drukčijim životom, budući da uz povijesno-kulturne znamenitosti nudi i dobru zabavu i posebno pripremljena tradicijska jela i pića u jedinstvenom ozračju.

'Posebno treba istaknuti dodatno uveden polazak iz grada Varaždina u smjeru Zagreba u jedan sat poslije ponoći, kad završava većina događanja', rekao je Mikac, dodajući da su polasci autobusa iz Zagreba u Varaždin gotovo svakih sat vremena, a točan red vožnje nalazi se na web stranicama AP-a i Špancirfesta.