NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Stop Making Sense festival

01.08.2012 u 13:45

Bionic
Reading

Treća po redu proslava hedonizma, sunca, glazbe i dobre zabave, zauzet će svoju poziciju u Tisnome, ovogodišnjoj centralnoj lokaciji koju će dijeliti svi festivali koju su se zadnjih godina održavali u Petrčanima. A mi vam poklanjamo dvije ulaznice!

Od 2. do 6. kolovoza kroz boat partyje, dvije pozornice i klub Barbarellas procirkulirat će impresivna imena koja vas neće ostaviti nimalo ravnodušnima dok vas noge budu tjerale na ples.

Cijena festivalske ulaznice iznosi 500 kn u pretprodaji. Dnevna karta s kojom možete ući i u klub Barbarellas iznosi 100 kuna u pretprodaji, a na blagajni festivala 120 kuna. Ulaznica samo za Barbarelas klub iznosi 50 kn u pretprodaji, a 70 kuna na festivalskoj blagajni. Ulaznice za festival potražite u pretprodaji u sustavu Eventim, a dnevne karte na blagajni festivala po istaknutim cijenama moguće je kupiti samo uz predočenje hrvatskih identifikacijskih dokumenata i flyera. Ulaznice za partyje na brodu, po cijeni od 150 kuna, potražite na stranicama stopmakingsense.eu

Po jednu festivalsku ulaznicu su osvojile:

Barbara Bunjevčević
Helena Klarić